You are here

                                           Kedves Adományozók!

 

 

Alapítványunk 2019 júliustól egyik célkitűzése, céljainknak megfelelően, az 1-es típusú inzulinos cukobeteg gyermekek megsegítése, anyagi hozzájárulást nyújtunk a szociálisan rászoruló Családoknak!

 

 

Alapítványunk 2020.01.06. - 2021 dec. év másik célkitűzése , céljainknak megfelelően, alapító okiratunkban rögzített, beteg gyermekek gyógyulását elősegítő orvosi eszközök beszerzése egészségügyi intézményekbe.

 

 

    Köszönjük!

 

 

   Önkéntesség!

 

Ha van olyan társadalmi ügy, ami szívünknek kedves, és szeretnénk új tapasztalatokat szerezni, tudásunkat a jó ügy érdekében kamatoztatni, akkor ennek egy kézenfekvő és gyakorlati formája lehet, ha civil szervezetnél vállalunk szabadidőnk terhére önkéntes munkát. 

Milyen területeken segíthetik munkánkat?

   - adminisztratív és szervezési feladatok   A civil szerveztek életében, így Alapítványunk esetében is sokszor máshogy történik a munkaerő szervezése és felhasználása, mint a forprofit szektorban, vagy akár a közszférában. A civil szervezetek a legtöbb esetben sokkal kisebb költségvetésből gazdálkodnak, mint más szektorok képviselői, és az egyes munkák elvégzése is sokszor inkább projektekhez, egy-egy adott eseményhez kötött, és mint ilyen, a díjazása is máshogy rendeződik. 

Egy alapítvány életében nélkülözhetetlen segítséget jelenthet az önkéntes munkavégzés keretében vállalt segítő tevékenység, hiszen így ezek a szervezetek lényegesen kisebb forrásból juthatnak hozzá olyan szakértői munkához, melynek megfizetésére máshogy nem lenne alkalmuk, vagy egy-egy akció, projekt érdekében annyi embert, olyan tömeget kell megmozgatniuk, amennyit nem áll módjukban megbízni.

 

 

Szeretettel várunk, mert tudjuk, jól, csak a szívével lát az ember!

 

            Szeretettel várunk, jelentkezz!

 

 

 

 

 

 

 

.