You are here

Kedves Adományozók!

 

Szeretettel megkérjük, lehetőségeikhez mérten, segítség Alapítványunkat, hogy mi is segíteni tudjunk!

Hálás szívvel fogadunk természetbeni adományokat is, együttmüködési megállapodásunk van a  Kisújszállási Térségi szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központtal, ahol az alábbi feladatokat látják el:

- 120 fős az idősek otthona,

- idősek nappali ellátása,

- házi segítségnyújtás,

- szociális étkeztetés,

- bölcsödei ellátás,

- család- és gyermekjóléti

 

Köszönjük!

 

 

  

 

Alapítványunk 2019 július - 2020 december év egyik célkitűzése, céljainknak megfelelően, az 1-es típusú inzulinos cukobeteg gyermekek megsegítése, anyagi hozzájárulást nyújtunk a szociálisan rászoruló Családoknak,  automata inzulinpumpához való jutáshoz! Az inzulinpumpát támogatja az OÉP 90%-ban, ám sok család a fennmaradó 100-120.000ft. is nehezen tudja előteremteni.

 

 

Alapítványunk 2019 nov. - 2021 dec. év másik célkitűzése , céljainknak megfelelően, beteg gyermekek gyógyulását elősegítő orvosi műszerek és készülékek beszerzése gyermekkórházba, 1 db. infúziós, fecskendős pumpa beszerzése, amelynek darabja 400.000ft. amit a Bethesda Gyermekkorház részére fogjuk átadni, valamint 2 db. csecsemőmérleg beszerzése, amelynek darabja 180.000ft.

 

 

 

Köszönjük!

 

 

   Önkéntesség!

 

Ha van olyan társadalmi ügy, ami szívünknek kedves, és szeretnénk új tapasztalatokat szerezni,  --tudásunkat a jó ügy érdekében kamatoztatni, akkor ennek egy kézenfekvő és gyakorlati formája lehet, ha civil szervezetnél vállalunk szabadidőnk terhére önkéntes munkát. 

Milyen területeken segíthetik munkánkat?adminisztratív és szervezési feladatok 

A civil szerveztek életében, így Alapítványunk esetében is sokszor máshogy történik a munkaerő szervezése és felhasználása, mint a for-profit szektorban, vagy akár a közszférában. A civil szervezetek a legtöbb esetben sokkal kisebb költségvetésből gazdálkodnak, mint más szektorok képviselői, és az egyes munkák elvégzése is sokszor inkább projektekhez, egy-egy adott eseményhez kötött, és mint ilyen, a díjazása is máshogy rendeződik. 
Egy alapítvány életében nélkülözhetetlen segítséget jelenthet az önkéntes munkavégzés keretében vállalt segítő tevékenység, hiszen így ezek a szervezetek lényegesen kisebb forrásból juthatnak hozzá olyan szakértői munkához, melynek megfizetésére máshogy nem lenne alkalmuk, vagy egy-egy akció, projekt érdekében annyi embert, olyan tömeget kell megmozgatniuk, amennyit nem áll módjukban megbízni.

 

 

Szeretettel várunk, mert tudjuk, jól, csak a szívével lát az ember!

 

 

 

 

 

 

 

.